Våre guider

Vi har et omfattende nettverk av guider, som enten har bodd lenge i Trondheim eller vokst opp i Trondheim. Noen guider i studietiden, andre elsker å gi kunnskap og erfaring videre på fritiden eller etter at de går av med pensjon.
A portrait of Nidaros Cathredal
Stiftsgården in Trondheim
The old bridgde in Trondheim
Warehouses in Trondheim
Våre guider er alle fullt utdannet og kvalifisert til en høy standard, og vi velger kun de mest erfarne og profesjonelle guidene til å jobbe på turene våre. Videre er guidene våre flytende i en rekke språk og vil prøve å oppfylle eventuelle spesifikke språkkrav en gruppe har, vi trenger bare forhåndsvarsling. Vi er stolt i kunnskapen og erfaringen med våre guider og ser frem til å ønske deg velkommen til å oppleve det beste av Norge sammen med oss.
Julian

Julian

Jeg heter Julian og har jobbet med Vestlandsguider siden 2019. Jeg snakker tysk, nederlandsk, engelsk og norsk flytende.

Guide
Les mer
Angelica

Angelica

Jeg heter Angelica, jeg har jobbet med reiseliv siden 2022, og jeg snakker 4 språk (spansk, engelsk, norsk og svensk).

Guide
Les mer
Maëlle

Maëlle

Hei folkens, mitt navn er Maëlle. Jeg forlot Frankrike for å dra på eventyr rundt i verden! Eventyret mitt endret seg da jeg oppdaget Trondheim og ble forelsket i det.

Guide
Les mer
Noriko

Noriko

Jeg heter Noriko. Jeg er fra Japan. Jeg begynte å jobbe som guide i 2010. Jeg snakker japansk, engelsk og litt norsk.

Guide
Les mer
Thore

Thore

Jeg vokste opp i en liten gate med trehus i gamlebyen i Trondheim. På 1970-tallet jobbet jeg som reiseleder for tyske turister på Vestlandet.

Guide
Les mer
Gaël

Gaël

Jeg heter Gaël. Jeg fulgte drømmen min og kom til Norge på ferier. Men når jeg først var der, ville jeg ikke tilbake til Frankrike! Så jeg flyttet definitivt til Trondheim.

Guide
Les mer
Kristian

Kristian

Jeg heter Kristian og er en student her i Trondheim. Jeg snakker tysk, engelsk, norsk og dansk.

Guide
Les mer
Delphine

Delphine

Jeg heter Delphine. Jeg har jobbet med reiseliv i 4 år. Jeg snakker fransk, tysk, engelsk og norsk. Jeg liker å vise den vakre byen Trondheim til besøkende og fortelle om byens historie.

Guide
Les mer
Angelica Astrid

Angelica Astrid

Mitt navn er Angelica Astrid Helene. Jeg er født i Pisa, Italia, bodde i Canada som barn og kom tilbake til Europa som tenåring. Min mor var norsk fra Trøndelag, og pappa var italiensk fra Pisa.

Guide
Les mer