Busstur gjennom byen

Busstur gjennom byen

©

Oppdag de vakreste høydepunktene i Trondheim på en avslappet måte med buss på 2 timer. Nyt panoramautsikten over byen og fjordlandskapet fra utsiktspunktet Sverresli.

Vår 2-timers bytur med buss begynner ved cruiseterminalen (Pirbadet). Vi når Solsiden, en livlig bydel og de fargerike bryggehusene langs Nidelva.

Turen vår fortsetter gjennom sentrum forbi Hotel Britannia og kongeboligen Stiftsgården. Fra sentrum går du oppover til utsiktspunktet Sverresli. En fantastisk utsikt over byen og dens vidstrakte fjordlandskap venter oss der under et fotostopp.

Tilbake i byen kjører vi gjennom det imponerende universitetsområdet opp til den historiske festningen Kristiansten. Den tjente til å beskytte byen mot fiendtlige angrep og var utstyrt med kanoner, som fortsatt kan sees på stedet i dag. Når vi ser flagget blåse i vinden over, vet vi at fortet er åpent. Bussen vår stopper her for et fotostopp og lar oss besøke forsvarsområdet og nyte utsikten over byen.

Fra bakken ned i byen skal vi passere Bakklandet. De mange fargerike trehusene er karakteristiske for denne bydelen i Trondheim, som er en av de eldste i byen. Da kommer vi til vårt siste fotostopp på byturen vår, Nidarosdomen. Det er en av de vakreste katedralene i Skandinavia og den best bevarte gotiske bygningen i Nord-Europa. Det ble bygget på 1000-tallet og ytterligere arbeid og renoveringer har blitt utført siden den gang. Trondheim og hele Norge er veldig stolte av dette praktbygget. Inngang til katedralen er ikke inkludert på denne turen.

Før vi går tilbake til havnen ser vi Gamle Bybroen (Gamle Bybro) og de gamle bryggehusene i Kjøpmansgata.

Innholde:

·     Lokal Guide

·     Buss transport

Hva kan du forvente:

·     Solsiden området

·     Historiske bryggehus

·     Hotel Britannia

·     Stiftsgården - Den kongelige residensen

·     Sverresli utsikt

·     Kristiansten festning

·     Nidarosdomen (inngang ikke inkludert)

·     Gamle bybro

Bestill i dag!

Snart tilgjengelig for nedlasting

Fin og avslappende oversikt over Trondheim

Varighet:
2 timer
Tilgjengelighet:
Mars til Okt.
Minstealder:
0+
Gruppestørrelse:
maks. 45
Møtepunkt:
630 NOK
 /per person

Bildegalleri