Om oss

Vår start og selskapets historie bringes til live av teamet vårt

Hvordan vi startet

Alt begynte om bord på cruiseskip flere år før selskapet faktisk startet. Grunnleggerne Christine og Stig Arild Lillevik kombinerte sin kjærlighet til cruisenæringen med sin kjærlighet til Norge og spesielt fjordregionen, der Stig Lillevik vokste opp. Visjonen om å videreformidle opplevelsen, kunnskapen og entusiasmen førte til utvikling av ulike turer og grunnleggelsen av en guide-tjeneste i 2007.

Vår historie

Vi har håndtert de første landutfluktene for cruiseskip i havnene Molde, Åndalsnes og Kristiansund. Veldig raskt ble det utvidet med andre havner i fjordregionen og tilbud i Trondheim. Med vår erfarne partner Arne Sagmo, som har jobbet på cruiseskip i mange år, klarte vi å bygge opp Trondheim og utvikle en permanent guidebase. De siste årene har byen utviklet seg utrolig og etterspørselen etter tilbud utvides stadig. Med våre lokale ansatte skaper vi stadig nye ideer for å gjøre vårt turtilbud interessant for cruiseskip, reisebyråer og individuelle turister. Inntrykk av byen kan bli funnet på vår film og bildene av våre turer.

Ledelse

Vi er et internasjonalt team fra Norge, Østerrike, Tyskland og Kroatia, med bakgrunn innen turisme i mange år. Vi har også betjent turistindustrien i Møre og Romsdal og Trøndelag i de siste 15 årene. Derfor kan vi tilby deg stor kunnskap for å oppfylle alle dine forventninger.

Vi ser frem til å møte deg og ha deg som vår gjest i Norge! Ta gjerne kontakt med oss med eventuelle spørsmål eller henvendelser.

Hana

Jeg er en litterær oversetter som ved en tilfeldighet havnet i Norge i 2019 og umiddelbart oppdaget min kjærlighet til Trondheim og for den norske livsstilen generelt.

Ledelse
Les mer

Arne Sagmo

Arne Sagmo er utdannet psykolog, utdannet fra Universitetet i Trondheim og har vært engasjert i cruisebransjen siden 1969, både som landekskursassistent og 20 år som cruisedirektør.

Ledelse
Les mer